Uudistumisemme täyteen vauhtiin

Innostava visio ja tavoitteellinen strategia sysäsivät Samlinkin voimakkaan uudistumisen tielle. Uusi Samlink syntyy koko henkilöstön panoksella.

Vuonna 2015 uuden Samlinkin rakentaminen eteni nopeasti. Uudistumisemme tavoitteena on varmistaa, että vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin myös jatkossa. Siksi panostamme asiakaskokemukseen, tehokkuuteen, laatuun ja ketteryyteen. Vuoden merkittävimpänä ponnistuksena muutimme koko toimintamallimme ja organisaatiomme ketterää toimintatapaa tukeviksi. Lisäksi selkiytimme ja määrittelimme uudelleen roolimme sekä vastuumme, ja otimme käyttöön uusia työvälineitä. Onnistunut uudistumistyö vaati, ja vaatii, jokaisen samlinkilaisen panoksen.

Uudistuminen on meille yhteinen asia.
Olemme motivoituneita kehittämään toimintaamme.

Teimme monipuolista järjestelmäkehitystä asiakkaidemme menestykseksi. Saavutimme vaativan PCI DSS -standardin osoituksena korttiturvallisuusvaatimusten täyttämisestä ja laadustamme korttipalveluntarjoajana. Onnistuimme myös muissa korttialueen hankkeissa ja toteutimme asiakkaidemme kiinnitysluottopankkitoimintaa tukevia ratkaisuja. Lisäksi toteutimme modernit mobiilipankkisovellukset. Viranomaisalueella vuosi oli työntäyteinen, ja kehitimme myös omaa tietovarastoratkaisuamme. Lisäksi valmistauduimme vastaamaan pankkien digitaalisen murroksen tuomiin mahdollisuuksiin.

Saavutimme taloudelliset tavoitteemme kustannuksia alentamalla ja tehokkuutta parantamalla. Kustannusten sopeuttamisvaateet johtivat myös raskaisiin, mutta välttämättömiin henkilöstöä koskeviin päätöksiin.

Uudistumisemme seuraavana askeleena keskitymme erityisesti asiakaskokemuksemme kehittämiseen.

Kiitän lämpimästi asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilöstöämme vuodesta 2015.

Pentti Unkuri
toimitusjohtaja