Mittava hanke uudistaa peruspankkijärjestelmän

Vuoden 2018 aikana Samlink käynnistää peruspankkijärjestelmän uudistuksen tiiviissä yhteistyössä asiakaspankkiensa ja kumppaniensa kanssa.

Peruspankkijärjestelmän uudistus mahdollistaa tulevaisuuden haasteisiin vastaamisen ja tuo uudenlaista joustavuutta pankkien liiketoiminnan kehittämiseen. Samlink on valmistellut uudistusta jo usean vuoden ajan.

Projekti on mittava ja edellyttää vahvaa panosta kaikilta hankkeen osapuolilta. Meneillään olevat neuvottelut omistajiemme ja norjalaisen Evryn välillä vaikuttavat hankkeen toteutustapaan.

Uudistus nopeuttaa ja helpottaa palveluiden kehittämistä.

Keskeinen tavoite peruspankkijärjestelmän uudistuksessa on nopeuttaa ja helpottaa digitaalisten pankkipalveluiden kehittämistä. Digitalisaation hyödyntämismahdollisuudet ovat pankkitoimialalla merkittävät. Tuemme asiakkaitamme mahdollisuuksien hyödyntämisessä ja digitaalisen pankin rakentamisessa.

Jatkamme asiakkaidemme tukemista myös toimialan sääntelyyn ja uudenlaisiin pankkipalveluihin liittyvässä kehityksessä. Uusi tietovarastoratkaisumme otettiin käyttöön menneenä vuonna. Seuraavaksi tuotantokäyttöön otetaan moderni arkistoratkaisu.

 


Asiakasrajapinnat avautuvat

Voimaantullut PSD2-maksupalveludirektiivi edellyttää pankkeja avaamaan asiakasrajapintojaan kolmansille osapuolille. Tulevaisuudessa maksupalveluja voi tarjota mikä tahansa yritys toimialasta riippumatta. Pankeille uudistus avaa mahdollisuuksia uusien kumppanuuksien rakentamiselle, asiakaskunnan laajentamiselle ja palveluvalikoiman lisäämiselle.

0 Vastausta

Vastaa

Haluatko liittyä keskusteluun?
Jaa vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *