Vuosikertomus on julkaistu

Samlinkin vuoteen 2016 sisältyi monia merkittäviä kohokohtia. Käy tutustumassa verkkovuosikertomukseemme ja lue, mitä meille kuului viime vuonna.

Yhteenveto viime vuodesta

Vuotta 2016 ohjasivat Samlinkissa asiakaskokemuksen, toimintamallin ja osaamisen kehittäminen, kuten myös peruspankkijärjestelmän uudistamisen valmisteluun liittyvät toimenpiteet. Lisäksi laajensimme asiakkaille tarjottavia palveluita, ja otimme käyttöön uuden tietovarastoratkaisun. Aloitimme asiakaspankeissa mittavan työasemauudistuksen, joka valmistui alkuvuodesta 2017.

Tuotantotoiminnan käytettävyys oli erinomaisella tasolla vuonna 2016. Yhteistyö toimittajiemme kanssa takasi mallikelpoisen toimintavarmuuden. Kriittisissä järjestelmissä käytettävyys oli 100 % lähes koko vuoden ajan.

Useat turvallisuusauditoinnit, kuten PCI DSS ja ISAE 3402, osoittivat turvallisuuden hallinnan ja toteutuksen olevan Samlinkissa finanssialan vaatimalla korkealla tasolla. Aloitimme myös valmistautumisen EU:n tietosuoja-asetuksen asettamien vaatimusten toteuttamiseksi.

Katse eteenpäin!

Visio ”Tietoa, tahtoa, tekniikkaa” johdattaa Samlinkia: tiedostamme tietotekniikan hyödyntämismahdollisuudet finanssipalveluiden kehittämisessä, tahdomme palvella asiakkaitamme yhä paremmin ja olemme digitalisaation tuomien mahdollisuuksien luotettava ja laadukas toteuttaja. Tavoitteet saavutetaan yhteistyöllä – myös vuonna 2017.