SAMLINK PRO

Tiimikapteeni pyöräilee vapaa-ajallaan hyvää

Tuomas Silvonen hankki kolme vuotta sitten maantiepyörän. Yksinään pyöräily alkoi kuitenkin tympiä, ja tiimin kaipuu sai hakeutumaan mukaan hyväntekeväisyystempaukseen. Team Rynkebyssä pyöräillään iloisessa joukossa ja kerätään varoja syöpäsairaille lapsille ja nuorille. Yhteispohjoismainen pyöräilytapahtuma sai Tuomaksesta innokkaan jäsenen ja Samlinkista uuden lahjoittajan.

– Tässä yhdistyy itsensä fyysinen haastaminen ja uusiin, samanhenkisiin ihmisiin tutustuminen. Sokerina pohjalla on se, että saa olla mukana tekemässä jotakin hyödyllistä ja hyvää, Tuomas Silvonen perustelee innostustaan.

Fillarointiin ja hyväntekeväisyyteen hurahtanut Tuomas starttasi toiseen tempausvuoteen Helsingin tiimin kapteenina. Esimiestyöstä kiinnostuneelle viidenkymmenen hengen tiimin johtaminen antaa eväitä myös työelämään.

– Nyt vapaa-ajalla saa tärkeää kokemusta ihmisten johtamisesta, yhteisön innostamisesta ja tavoista motivoida. Työpaikallekin välittyy positiivinen fiilis, kun Rynkebystä jutellaan.

Osallistuminen Rynkebyhyn on rikastuttanut Tuomaksen elämää monin tavoin.

– Kuinka usein aikuisiällä voi tutustua uusiin, samanhenkisiin ihmisiin? Mukana on miehiä, naisia, nuoria ja vanhoja, joiden pyöräilytaustat poikkeavat toisistaan paljon, monta uutta ystävyyssuhdetta harrastuksen myötä solminut Tuomas sanoo.

MAALIIN HYVÄSSÄ HENGESSÄ

Tuoteasiantuntijana Samlinkilla työskentelevä Tuomas on ollut mukana kahtena kesänä, kun Pohjoismaiden Team Rynkeby-joukkueet ovat pyöräilleet Pariisiin. Kelit ovat vaihdelleet kylmästä sateesta paahtavaan helteeseen, mutta ne ovat tuntuneet pieniltä jutuilta, kun mielessä on ollut matkan tarkoitus – syöpäsairaiden lasten auttaminen.

– On hienoa tuntea ylpeyttä siitä, että saa olla mukana tekemässä hyvää näin kivassa porukassa.

Samlink on mukana lahjoittajana hyväntekeväisyystapahtumassa jo toista vuotta peräkkäin. Viime vuonna Suomessa kerättiin yhteensä 129 000 euroa. Koko summa menee lyhentämättömänä Sylva ry:lle.

KUKA? MITÄ? MISSÄ?

KUKA Tuomas Silvonen

MITÄ Tuoteasiantuntija

MISSÄ Osaamiskeskus, Espoo

HARRASTUKSET Pyöräily, jalkapallo

MOTTO ”Ilos ellää pittää vaik päivää vähemmä.” Mökillä esillä oleva teksti on toiminut elämän ohjenuorana.