KUMPPANIT

Toimiva kumppanuus on avointa ja asiakaslähtöistä

Evolvit on Samlinkin tavoin finanssitoimialaan keskittynyt IT-palveluyritys, jolla on kattava liiketoimintaymmärrys suomalaisesta finanssialasta ja vahva tekninen tausta. Samlink tekee yhteistyötä Evolvitin kanssa erityisesti BI:n ja raportoinnin, datan hallinnan ja analytiikan eri osa-alueilla sekä integraatioissa.

– Meillä on Samlinkin kanssa ollut yhteisiä projekteja jo useita vuosia. Asiakaskuntamme on osin sama, joten pystymme kumppaneina tarjoamaan asiakkaillemme enemmän asiakashyötyjä ja kustannustehokkuutta, kuin yksittäisinä toimijoina, Evolvitin toimitusjohtaja Perttu Heinonen sanoo.

Hän puhuu mieluummin kumppanuudesta, koska se on yhteistyötä syvempää.

KEHITYSTYÖTÄ ASIAKASTA KUUNNELLEN

Ensimmäinen tiiviimmän kumppanuusmallin mukainen ponnistus on käynnissä oleva Business Intelligence -hanke, jossa asiakkaalle otetaan toimihenkilöitä myöten käyttöön nykyaikaiset raportointityökalut. Samalla kartutetaan kokemusta siitä, millainen yhtiöiden välisen projektimallin tulisi olla.

– Asiakkaan mielipide on tärkeä. Mietimme yhdessä onnistumista ja toiminnan kehittämistä. Asiakas on mukana tekemässä työtä kanssamme, kaikki on läpinäkyvää. Kun asiakas on tyytyväinen, jokainen osapuoli on tehnyt oikeita asioita oikealla tavalla.

Kumppanuus koostuu kommunikaatiosta, vastuunjaosta ja arjen käytännön tekemisestä.

– Työtä on tarkoitus tehdä niin, että vastuu toteutuksesta on aidosti molemmilla. Tärkeintä on rakentaa kumppanuutta ennakkoluulottomasti, avoimesti ja innokkaasti, Heinonen korostaa.

PARHAAT IDEAT SYNTYVÄT YHTEISTUUMIN

Palvelujen tuottamisen lisäksi kumppanuuteen sisältyy myynnillinen näkökulma. Uusia innovaatioita tai palveluaihioita kartoitetaan jatkuvasti, jotta tunnistetaan, mitä uutta asiakkaille voidaan yhdessä tarjota.

– Me ajattelemme, että Samlink on asiakkailleen koti, jossa sen on turvallista olla. Erinomainen pankki-infra, tietoturvan hallinta ja peruspankkitoiminnot muodostavat kokonaisuuden, joka on olennainen osa kaikkea, mitä yhteiset asiakkaamme tilaavat. Meidän roolimme on täydentää ydintoimintoja liiketoiminta- ja teknologiaosaamisellamme. Hyödynnämme vankkaa finanssitoimialan osaamistamme ja kartoitamme mahdollisuuksia, joissa voimme yhdessä päästä pidemmälle kuin kumpikaan yksin, Perttu Heinonen kiteyttää.