PÄÄKIRJOITUS

KOKONAISPALVELUA VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ

Toimitamme ICT-palveluja laajalla skaalalla. Asiantuntijamme auttavat asiakkaita miettimään, valitsemaan ja toteuttamaan erilaisia teknologiaratkaisuja. Otamme myös asiakkaidemme puolesta kokonaisvastuun kehitysprojektin toimituksesta. Kehitysprojektissa lopputulos voi syntyä joko kokonaan uusista ratkaisuista tai osin jo olemassa olevien ratkaisujen sovittamisesta yhteen. Asiantuntija- ja projektipalveluiden lisäksi toimitamme palveluna myös tarkoituksenmukaisia teknisiä laiteympäristöjä sekä liiketoimintaohjelmistojen jatkuvaa ylläpitoa. Toimitamme siis tietotekniikan osalta kaiken asiakkaan tarvitseman.

Täysin omavaraisia palveluntuottajia ei ole olemassa ja Samlink ei myöskään tuota kaikkia tarjoamiamme palveluja yksin. Viisainta on turvata toimituskyky verkostoitumalla ja hyödyntämällä omien kyvykkyyksien lisäksi kumppanien kyvykkyyksiä. Kumppanuuksilla luodaan synergiaa koko toimijaverkostolle, mikä takaa yhteiselon mielekkyyden ja parhaan lopputuloksen asiakkaalle. Palveluintegraattorina yksi tärkeimmistä tehtävistämme on varmistaa verkoston eri osapuolten yhteensopivuus. Ylläpidämme laajaa verkostoa, jotta löydämme jokaiseen tilanteeseen sopivan kumppanin.

Asiakkaidemme vaatimukset ovat, ja pitääkin olla, korkeita. Merkittävät asiakkuudet finanssitoimialalla edellyttävät meiltä yhä uusien ja lisääntyvien teknologia-, turvallisuus-, käytettävyys- ja tehokkuustarpeiden täyttämistä. Panostamalla sähköisen asioinnin kyvykkyyksiin, olemme saavuttaneet laajan asiakaskunnan myös finanssitoimialan ulkopuolelta. Kymmenien vuosien kokemuksemme ICT-palvelujen osaajana on kaikkien asiakkaidemme saatavilla. Vastaamme liiketoimintakriittisten järjestelmien kokonaispalvelun tuottamisesta joka päivä, vuodesta toiseen. Asiakkaillamme on lupa odottaa meiltä huippulaatua.

Marko Hykkönen