SAMLINK PRO

SUORAA TOIMINTAA SUURELLA SYKKEELLÄ

Jani Vesterinen luonnehtii tiimiään dynaamiseksi, kunnianhimoiseksi ja positiiviseksi. Seitsemän asiantuntijan kesken vallitsee intohimoinen tekemisen meininki.

– Pyrin pitämään yllä avointa keskustelukulttuuria, jakamaan vastuuta huipputuloksien saavuttamiseksi ja huolehtimaan siitä, että työntekijöillä on mahdollisimman hyvä olla, Jani toteaa.

Hän pitää työntekijöilleen parin viikon välein vapaaehtoisia valmennushetkiä, jotka ovat osa jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Hän itse tuli taloon vuonna 2010, jota ennen datanomin papereilla tuli kartutettua kokemusta ansiokkaasti työeläkevakuutuspuolelta ja online-rahapelimaailmasta.

– Pieni stressin tuntu pitää minut vireessä. Innostun helposti uusista asioista ja paahdan täysillä eteenpäin, verkkopalveluiden osastopäällikkönä toimiva Jani kertoo.

SUJUVASTI VERKKOON

Tuotekehitys uusien ratkaisujen osalta käy kiivaana. Tämän kevään merkittävä asiakastoimitus on verkkopankin uudistaminen.

Uudet ja tehostetut toimintamallit ovat parantaneet sekä työntekijä- että asiakastyytyväisyyttä. Esimerkkinä voidaan pitää verkkopalveluiden kakkostason tuen uudelleen organisointia ja julkaisujen toimituksen tehostamista.

– Se, että järjestelmävikojen selvittäminen hoituu systemaattisesti tehtävään vastuullistettujen henkilöiden toimesta, on vapauttanut resursseja projektitöihin ja lisää tätä kautta toimituskykyä. Viime vuoden aikana vikojen ratkaisuaika parani neljänneksellä, Jani kertoo tyytyväisenä.

Samlink on positiivisessa murroksessa, jossa korostuu ratkaisukonsultointiosaaminen ja palveluintegraattoritoiminta.

– Kaikkea ei tarvitse rakentaa tyhjän päälle, vaan on ymmärrettävä hyödyntää jo käytössä olevia palveluja uudella tavalla. Meillä on paljon käyttämätöntä potentiaalia.

KUKA? MITÄ? MISSÄ?

KUKA Jani Vesterinen, 36 v

MITÄ osastopäällikkö, verkkopalvelut

MISSÄ Espoon Leppävaarassa

HARRASTUKSET tennis, pelaaminen

MOTTO Elä täysillä.